Ομελέτα Μεσολογγίτικη
Υλικά
Αυγά 3 τεμ.
Φέτα 50 γρ.
Πλιγούρι
Φρέσκο θυμάρι
Αλάτι,πιπέρι.
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά σε μία μπασίνα. Έχουμε λαδώσει ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας και όταν αρχίζει να ψήνεται η ομελέτα ρίχνουμε στο κέντρο τη φέτα το φρέσκο θυμάρι και το πλιγούρι κλείνουμε την ομελέτα στη μέση αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε’
Βάζουμε το πλιγούρι σε κρύο νερό για δύο με τρεις ώρες όταν έχει φουσκώσει και έχει μαλακώσει λίγο είναι έτοιμο.