ΥΛΙΚΑ
Για το σερβίρισμα ξηροί καρποί και σταφίδες
Εκτέλεση
Τοποθετούμε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε μέσα τον τραχανά, το γάλα, τη ζάχαρη και βράζουμε για περίπου 10 λεπτά ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα με μία ξύλινη κουτάλα και προσθέτουμε το βούτυρο την ροδοζάχαρη και το μέλι στο τέλος. Θέλουμε να γίνει ένας υγρός χυλός.
Έπειτα, αδειάζουμε το μείγμα σε μπολάκια, προσθέτουμε ξηρούς καρπούς και σταφίδες