Ο Δρές Παρασκευάς μετρά 22 χρόνια προϋπηρεσία στο χώρο της εστίασης σε Αθήνα, Αράχωβα, Αχαΐα και σε yacht.
Αγαπημένοι του μαγειρικοί προσανατολισμοί είναι η τοπική κουζίνα, η αναβίωση αρχαιοελληνικών μαγειρικών πρακτικών και η ένταξη αυτών στην εκπαίδευση.
Πρωτεργάτης στην επαναφορά του αρχαιοελληνικού γάρου στη σύγχρονη κουζίνα μέσω της εκπαίδευσης με επιστέγασμα την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου με τους σπουδαστές του ΙΕΚ Βέργη, στο 1st Mediterranean Chefs Competition 2020, Best School of the Year.
Στόχος του είναι να γίνει η Δυτική Ελλάδα, μέσω του εγχειρήματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος “Ολυμπιακό Πρωινό”και εν γένει “Ολυμπιακή Κουζίνα”με τη χρήση προϊόντων τοπικών παραγωγών της δυτικής Ελλάδος, δημοφιλής γαστρονομικός, εκπαιδευτικός και τουριστικός προορισμός.